Google

Tlačové centrum Google Slovensko

  1. O spoločnosti Google
  2. Tlačové centrum Google Slovensko
  3. Hlásenie o správach

Majk Spirit naživo (z českého Googlu)


Majk Spirit naživo (z českého Googlu)
Fanúšikovia z rôznych kútov sveta sa s talentovaným raperom spoja vďaka Google+ Hangoutu

Slovenský raper a aktuálne najžiadanejší koncertný interpret na Slovensku aj v Čechách Majk Spirit zavíta do českej pobočky Googlu. V rámci návštevy sa najprv, ako prvý hudobný interpret zo Slovenska a Čiech, stretne so svojimi fanúšikmi virtuálne cez Google+ Hangout a následne sa uskutoční exkluzívna autogramiáda. Vysielaný Hangout s dvadsaťosemročným držiteľom slovenského Slávika budú môcť hudobní fanúšikovia sledovať naživo 10. októbra od 18.00 hod. na jeho Google+ profile.



Majk Spirit zorganizuje touto formou spoločné stretnutie so svojimi fanúšikmi z rôznych kútov sveta. V rámci hodinového vysielaného Hangoutu prezradí viac o zaujímavom projekte s Janom Krausom, alebo aj to, aké skladby sa chystá vydať ešte tento rok. Fanúšikovia budú môcť využiť túto príležitosť a položiť slovenskému raperovi akúkoľvek otázku. Živý prenos bude možné sledovať od 18.00 hod. na Google+ profile Majka Spirita, alebo na jeho YouTube kanáli youtube.com/majkspirit84.

„V rámci hudby ide aj o to, zlepšovať sa v tom, čo robíte a snažiť sa určitým spôsobom obohacovať svet. O to sa Majk Spirit snaží a myslím si, že práve to má spoločné s Googlom,“ vysvetľuje spoluprácu Spiritov manažér Michal Matejovič a dodáva: Pre Majka je to skvelý spôsob, ako sa po rušnom období, keď absolvoval viac ako 150 koncertov, odvďačiť svojim fanúšikom za ich priazeň, komunikovať s nimi otvorene o všetkom, čo ich zaujíma a vypočuť si ich názory.“

„Používatelia na Google+ oceňujú najmä možnosti komunikácie a zdieľania, ktoré sa veľmi priblížili reálnemu životu. Tie stále viac využívajú aj umelci, ktorí tak môžu oveľa prirodzenejšie prejaviť svoj talent a nadviazať kontakt so svojimi fanúšikmi z celého sveta. Tento rastúci trend pozorujeme už aj v Čechách a na Slovensku,“ hovorí Luděk Motyčka, marketingový riaditeľ českého a slovenského Googlu.

Po vysielanom Hangoute usporiada Majk Spirit v českom Googli exkluzívnu autogramiádu. Tej sa budú môcť zúčastniť vybraní fanúšikovia, ktorí vyplnia formulár a jednou originálnou vetou napíšu, prečo by sa mali s Majkom stretnúť práve oni. Autori 20 najoriginálnejších odpovedí potom budú pozvaní do českého Googlu. Autogramiáda odštartuje o 19:15 hod.

Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, týmito aktivitami pokračuje v novodobom medzinárodnom trende známych osobností, ako sú napríklad David Beckham, Black Eyed Peas alebo Eckhart Tolle, ktorí sa stretávajú so svojimi fanúšikmi využitím nových technológií. Okrem profilu na Google+ a funkcií, ktoré má Majk Spirit vďaka tejto platforme k dispozícii, využíva aj YouTube kanál na zdieľanie svojej tvorby s celým svetom.

Viac informácií o Majkovi Spiritovi je k dispozícii na oficiálnej webovej stránke interpreta www.majkspirit.sk.

Menovky: ,